Zwartewaterland doet mee aan infoavonden over zonnepanelen

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - De gemeenten Dalfsen, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland houden twee informatieavonden over zonnepanelen, waar informatie gegeven wordt over de haalbaarheid op het bedrijf.

?Zonnepanelen zijn voor steeds meer agrariërs en bewoners van voormalige agrarische bebouwing een manier om energiekosten te verlagen?, aldus de gemeenten.

De informatieavonden worden gehouden op dinsdag 18 en donderdag 20 november. De twee avonden worden georganiseerd voor zowel agrariërs als bewoners van voormalige agrarische bedrijfspanden in de gemeenten Zwartewaterland, Dalfsen, Steenwijkerland en Staphorst.

Specialisten van Projecten LTO Noord, LTO Noord Advies en zonnepanelenspecialist Tenten Solar geven antwoord op vragen en kunnen advies op maat geven. Aan de hand van presentaties komen vragen qua mogelijkheden en tips aan bod.

Op 18 november is de informatieavond vanaf 20.00 uur in het gemeentehuis van Dalfsen (Raadhuisstraat 1). Op 20 november vindt de avond plaats in het gemeentehuis van Staphorst (Binnenweg 26), eveneens vanaf 20.00 uur.

Aanmelden kan uiterlijk twee dagen voor de informatieavond via de website: www.rova.nl/duurzaam-ondernemen/zonnepanelen.