Fermin Visscher 25 jaar bij Interfloor

Algemeen

ZWARTSLUIS - Het 25-jarig dienstjubileum van Fermin Visscher is afgelopen vrijdag gevierd bij Interfloor Zwartsluis. Met alle medewerkers en partners en oud-medewerkers en partners werd deze gebeurtenis gevierd tijdens de dinershow Pandora in Studio 21 in Hilversum.

Interfloor: “Voorafgaand aan deze show werd de groep in een aparte zaal ontvangen en kon Lens Nekeman de jubilaris bedanken namens Interfloor. Fermin Visscher was in 1990 als 17-jarige in het magazijn aangenomen, en heeft dat jaar de nieuwbouw en vernieuwing van het magazijn inclusief de installatie van een nieuwe snijmachine meegemaakt . Daarna nog de installatie van een tweede snijmachine waar Fermin ook met name de verantwoordelijkheid voor heeft gekregen.”

Fermin en Gerie wonen met twee zoons op korte afstand van het bedrijf.  Nekeman complimenteerde Fermin maar ook de gehele magazijnploeg met hun inzet en hoog verantwoordelijkheidsbesef.  “Met name door zijn en hun inzet is Interfloor gegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van tapijt en vinyl en worden dagelijks een kleine 600 kamers en vele projectorders door heel Nederland naar de woninginrichters en projectinrichters verstuurd."

"Namens Interfloor mocht Fermin een luxe tuinset naar keuze bestellen, daarnaast een envelop met inhoud en als dank een mooi boeket voor echtgenote Gerie Visscher. Van de personeelsvereniging ontving Fermin een ludiek verpakt geldbedrag. De show Pandora was vervolgens een geweldige ervaring, onder het genot van een 3-gangendiner werd er drie uur lang een  fantastische  show opgevoerd door 25 topartiesten. Na de show werd er nog een afterparty in de naastgelegen bar aangeboden, ook daar werd nog een uur lang een show opgevoerd. Al met al een geweldig evenement. Bijzonder was bovendien dat er veertien oud-jubilarissen (25/40 jaar) aanwezig waren."

“In 2016 zullen er vijf medewerkers een 25- of 40-jarig dienstverband bij Interfloor vieren. Daarvoor zal ook weer een passende gelegenheid worden gezocht.”