Afbeelding

Jubilarissen zwem- en reddingsbrigade Hasselt verrast

Algemeen

HASSELT - Ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum werden onlangs twee leden van zwem- en reddingsbrigade Hasselt in het zonnetje gezet. Het gaat om Taco Kronenberg en Geke Moed.

Om dit te vieren had het bestuur gezorgd voor een oorkonde en een flesje wijn. Zij werden namens het bestuur door Tom van Dijk toegesproken en gefeliciteerd met hun 25-jarig lidmaatschap. De jubilaressen waren blij verrast en waardeerden de aandacht.

Geke was heel veel jaren actief als lesgever bij de brigade. In de afgelopen jaren heeft ze dit overgedragen en zwemt nu nog elke woensdagavond tussen 20.15 en 21.00 uur haar baantjes. Taco is de beheerder van het materiaal en in de zomermaanden actief als strandwacht bij de Milligerplas in Stadshagen. Het bestuur wenst beiden nog vele jaren zwemplezier bij de ZRH toe.

Zwem- en reddingsbrigade Hasselt is een zwem- en reddingsbrigade die elke woensdagavond traint in zwembad Hasselt (zomer) of Genemuiden (winter). Kijk voor meer informatie op website: www.reddingsbrigade-zrh.nl