Het clubgebouw van MTC Hasselt.
Het clubgebouw van MTC Hasselt. Bas Wilberink

MTC Hasselt houdt avondvierdaagse

Algemeen

HASSELT - Motor Toerclub (MTC) Hasselt houdt in de maand juni een motoravondvierdaagse. Voor deze activiteit geldt dat ook niet-leden van harte welkom zijn.

Het clubgebouw aan de Burgemeester Malcorpslaan 7 is donderdagavonden 2, 9, 16 en 23 juni het vertrekpunt voor de motoravondvierdaagse. Om het motorrijden in clubverband onder de aandacht te brengen, nodigt de club alle motorrijders uit Zwartewaterland en omgeving van harte uit om deel te nemen aan één of meerdere van de uitgezette ritten. Vooraf inschrijven is niet nodig en het is geen verplichting om alle vier avonden mee te rijden.

Op genoemde data kan er vanaf 19.45 uur een routebeschrijving afgehaald worden bij het Clubgebouw aan de Burg. Malcorpslaan 7. De tocht begint om 19.00 uur. De routes zijn ook op GPS beschikbaar. Per deelnemer wordt een bijdrage van 1 euro per avond gevraagd.

De toercommissie heeft per avond een toertocht van zo’n 100 kilometer uitgezet. "Een mooie gelegenheid om per motor via allerlei binnenweggetjes de wijde omgeving te verkennen", aldus de organisatie. Na afloop van de toertochten is er in het clubgebouw gelegenheid om na te praten over de tochten en kennis te maken met de leden van de vereniging.