Afbeelding
Bas Wilberink

Nieuwe expositie in 't Olde Staduus

Algemeen

GENEMUIDEN - In 't Olde Staduus in Genemuiden is een nieuwe expositie te bewonderen. Het gaat om werk van schildersclub ’t Wurdt altied wat, dat begeleid wordt door docent Gertjan Prins.

Deze groep bestaat uit Gerard Slont, Jan Blom, Gerrit van Bruggen, Geke van Dalfsen, Jenny Henniphof en Marry Bekendam. Zij exposeren tot ongeveer eind februari 2017.

Vrijdag 9 december om 17.00 uur opent Gertjan Prins de expositie. Geïnteresseerden zijn welkom om bijvoorbeeld op dinsdag- of donderdagmiddag langs te komen. Voor informatie over de expositie kan contact worden opgenomen met één van de leden van de schildersclub. Zij kunnen tijdens een bezoek uitleg geven. Dit moet dan wel van tevoren afgesproken worden.

Peter Leenhouts

De foto-expositie van Peter Leenhouts in de hal boven in 't Olde Staduus is succesvol geweest. Vele bezoekers kwamen hier op af. Gevolg was dat alle geëxposeerde portretten verkocht zijn. Na aftrek van de kosten gaat de opbrengst naar de Stichting Friedensstimme in Gouda. Deze stichting geeft hulp aan de Russische christengemeenten.