Afbeelding
Joke Mulder

Tweemaal bomvolle bak bij Toneelgroep Hasselt

Algemeen

HASSELT - "Helemaal te gek." Speler Ger van den Berg van Toneelgroep Hasselt kijkt met veel genoegen terug op de eerste twee voorstellingen in de Schakel, afgelopen vrijdag en zaterdag.

Beide avonden waren stijf uitverkocht, net als de twee voorstellingen die komende vrijdag en zaterdag nog plaatsvinden. "Bij het verkooppunt was ook nog zo veel vraag naar kaarten", vertelt Van den Berg. Dan lachend: "We moeten het daar in de evaluatie maar eens over hebben."

Toneelgroep Hasselt is blij hoe het door Willem de Groot geschreven blijspel ‘Alle ogen gericht op weidezicht’ is uitgepakt. "We hebben als vereniging genoten, maar het publiek ook. We kregen beide avonden een staande ovatie. Ook toen we naderhand door het publiek liepen, kregen we lovende kritieken."

En gaat de groep deze week nog repeteren, voordat ze vrijdag en zaterdag wederom voor een volle zaal staan? "Nee, dat verwacht ik niet", aldus Van den Berg. "Het zit er wel in, alles loopt. Ook de improvisatie gaat goed. Zo speelden we nog in op de actualiteit, met de stroomstoring in Hasselt. Dat was leuk."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding