Bas Wilberink

Muiderheim houdt ontmoetings- en verkoopdag

Algemeen

GENEMUIDEN - Op het Muiderheim in Genemuiden wordt zaterdag 20 mei voor de derde keer de jaarlijkse ontmoetings- en verkoopdag van Stichting Adullam gehouden.

Op deze dag is er van alles te koop zoals puddingbroodjes, slaatjes, advocaat, taart, koeken, kaas, fruit, krentenbrood, warme- en koude vis, boeken, speelgoed en worst. Er zijn zithoekjes voor koffie/thee en etenswaren op het terrein gecreëerd, zodat bezoekers de middagmaaltijd hier ook kunnen gebruiken. Daarnaast zijn er voor de kinderen diverse activiteiten.

De aanvang is om 10.00 uur en de verkoopdag duurt tot 14.00 uur. De plaatselijke Adullam-werkgroep, aangevuld met de activiteitencommissie van Muiderheim, organiseren deze ontmoetings- en verkoopdag. Zij hopen dat velen deze dag bezoeken. "Met uw komst geeft u er blijk van dat u meeleeft met, en geïnteresseerd bent in het werk onder onze gehandicapten."

Muiderheim is een woon- en werkvoorziening en een van de tehuizen van de landelijke Stichting Adullam Gehandicaptenzorg. Muiderheim is sinds 2011 in Genemuiden gehuisvest. Op de woonvoorziening huisvesten circa 36 bewoners en overdag zijn ze op de werkvoorziening bezig of ze bezoeken een school in de regio.