Natuurmonumenten - Rene Koster

Bezoekerscentrum De Wieden zoekt vrijwilligers

Algemeen

REGIO - Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een visitekaartje willen zijn van het Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster.

"Vind je het leuk om voorlichting en informatie te geven aan bezoekers? Het eerste aanspreekpunt en gastvrouw/heer te zijn voor bezoekers? Dan is deze vacature misschien iets voor jou", aldus Natuurmonumenten.

Op dit moment zijn er 75 vrijwilligers actief bijvoorbeeld als gids, baliemedewerker, schipper, torenwachter of jeugdvrijwilliger. "Vanuit Natuurmonumenten word je opgeleid en leer je de prachtige omgeving van het Nationaal Park Weerribben-Wieden goed kennen."

Vrijwilligers werken vanuit het bezoekerscentrum in De Wieden in Sint Jansklooster. "Je staat in contact met medewerkers van het bezoekerscentrum en wordt uiteraard van alle benodigde informatie voorzien. Natuurmonumenten biedt een inwerkperiode aan van enkele maanden."

Wie geïnteresseerd is, kan mailen of bellen met Kristel van Biesen, coördinator vrijwilligerswerk Bezoekerscentrum De Wieden, k.vanbiesen@natuurmonumenten.nl, (0527) 205 660.