Mbuma-zendingskrans houdt verkoping in Genemuider Eben-Haëzerschool

Algemeen

GENEMUIDEN - De plaatselijke Mbuma-zendingskrans houdt zaterdag 23 september weer haar jaarlijkse verkoping in de Eben-Haëzerschool in Genemuiden.

De dames hebben er, net als andere jaren, weer voor gezorgd dat er voor een ieder wel wat te koop is. "Te denken valt aan slaatjes, puddingbroodjes, snert, taarten, advocaat, kaas, warme- en koude vis, oliebollen, fruit, worsten, speelgoed en cadeauartikelen", somt de organisatie op. "Kortom: voor een ieder is er wel wat bij wat hem of haar past. Voor de kinderen is een lokaal ingeruimd om te knutselen. De juf leert je de mooiste werkjes te maken."

Ook in de aula is volop gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie elkaar te ontmoeten. De aanvang is 10.00 uur en de verkoop duurt tot 13.00 uur. Met hun komst steunen bezoekers de Mbuma Zending die in Zimbabwe het Evangelie mag verspreiden. Tevens wordt daar ter plaatse basis- en middelbaar onderwijs gegeven, een weeshuis gerund, de Bijbel vertaald in de plaatselijke taal en ook worden patiënten geholpen en verpleegd in het zendingsziekenhuis.