Afbeelding
Bas Wilberink

Volop inzamelingsacties voor Voedselbank Zwartewaterland

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - Meerdere inzamelingsacties lopen momenteel voor Voedselbank Zwartewaterland. Daarnaast zijn enkele acties net afgerond.

Zo leverde de onlangs gehouden inzamelingsactie voor Voedselbank Zwartewaterland, in samenwerking met de provinciale actie 'Samen voor de Voedselbank' van RTV-Oost, in totaal 215 kratten met houdbare producten op. Daarbovenop ontving de Voedselbank nog 1.100 euro aan giften.

Ook de actie voor boodschappenpakketten bij de Boni in Hasselt was succesvol. Inwoners konden losse zegels, volle- of gedeeltelijk volle spaarkaarten inleveren bij diverse kerken of in de doos van de Voedselbank bij de Boni. In totaal bracht dit tachtig boodschappenpakketten op. "De organisatie wil alle gulle gevers nogmaals hartelijk danken voor hun spontane bijdrage die deze acties tot een groot succes maakten."

Momenteel loopt de actie voor boodschappenpakketten bij de Emté in Hasselt. Deze actie eindigt op 6 januari 2018. Volle kaarten kunnen verzilverd worden tot en met 20 januari 2018. Losse zegels, volle- en of gedeeltelijk volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 14 januari 2018 worden ingeleverd bij de Hervormde Gemeente de Baak, de Ichthuskerk en de Ontmoetingskerk. Tot en met 19 januari 2018 kunnen deze ook worden afgegeven op de volgende adressen: familie Van Hasselt, van Dedemlaan 16; familie Bergman, de Schraa 10; familie Verboom, Gareel 33 en familie Slurink, Heerengracht 25.

Verder is er nog de actie van de Douwe Egberts-waardepunten. Tot en met eind december kunnen de waardepunten voor Voedselbank Zwartewaterland ingeleverd worden in de speciaal hiervoor bestemde dozen bij de Boni en de Albert Heijn in Genemuiden, de Boni en de Emté in Hasselt en bij de Coöp in Zwartsluis.