Afbeelding
Roel Huls

Vrolijke muziekavond met Las Paljas in De Schans

Algemeen

ZWARTSLUIS - Muziek uit verschillende landen was donderdagavond te horen in woonzorgcentrum De Schans in Zwartsluis. De seniorenband Las Paljas uit Zwolle zong en speelde liederen uit Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Canada en Afrika.

Maar ook Nederlandse liederen ontbraken niet op het programma. Zangeres van de band is Jeannette den Ouden-van Dalfsen, oud-inwoonster van Zwartsluis.

Bij de Amsterdamse medley met 'De tulpen uit Amsterdam' en 'Aan de Amsterdamse grachten' zong iedereen uit volle borst mee. Een avond vol vrolijke muziek, waarvan de bewoners en senioren hebben genoten.

Het openings- en welkomstwoord werd verzorgd door stichtingsvoorzitter Barend Vinke. Hij somde een aantal activiteiten op die dit jaar op het programma staan. Het slotlied was het bekende 'Adio' van Corrie Konings, waarmee het seniorenorkest met 'misschien tot volgend jaar' het enthousiaste optreden afsloot.

Donderdagmorgen 25 januari is er om 10.30 uur een lezing over bijen door Jan Westrik uit Zwartsluis. "Een bevlogen imker met hart voor de natuur", aldus de organisatie.