Bas Wilberink

Ontmoetings- en verkoopdag bij Muiderheim

Algemeen

GENEMUIDEN - Bij Muiderheim in Genemuiden wordt zaterdag 19 mei de jaarlijkse ontmoetings- en verkoopdag van Stichting Adullam gehouden.

Muiderheim is een woon- en werkvoorziening en één van de tehuizen van de landelijke Stichting Adullam Gehandicaptenzorg. Muiderheim is sinds 2011 in Genemuiden gehuisvest. Op de woonvoorziening huisvesten circa 36 bewoners. Overdag zijn ze op de werkvoorziening bezig of bezoeken ze een school in de regio.

Op deze dag is van alles te koop zoals: puddingbroodjes, slaatjes, advocaat, taart, koeken, kaas, fruit, krentenbrood, warme- en koude vis, boeken, speelgoed, worst en meer. Er zijn zithoekjes voor koffie/thee en etenswaren op het terrein gecreëerd zodat bezoekers de middagmaaltijd hier ook gerust kunnen gebruiken. Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten.

De aanvang is om 10.00 uur en de verkoopdag duurt tot 14.00 uur. De plaatselijke Adullam-werkgroep, aangevuld met de activiteitencommissie van Muiderheim, organiseren deze ontmoetings- en verkoopdag. Zij hopen dat velen deze dag bezoeken.