Joke Mulder

Zesde kledingruilbeurs in Ontmoetingskerk

Algemeen

HASSELT - Voor de zesde keer werd vrijdagavond in de Ontmoetingskerk een kledingruilbeurs voor vrouwen georganiseerd. "Een ideale gelegenheid om gratis en gezellig te winkelen, eventueel samen met dochter, buurvrouw, zus of vriendin", aldus de organisatie. "Naast het ruilen van kleding was er ook voldoende gelegenheid voor ontmoeting."

Het idee achter de kledingruilbeurs is dat bezoekers maximaal vijf kledingstukken meenemen. De organisatie sorteert de kleding en hangt deze op, terwijl bezoekers kunnen genieten van een kop koffie of thee. Hierna is er voor alle aanwezigen de gelegenheid om gratis te shoppen langs de kledingrekken, om de kleding te passen en mee naar huis te nemen. Ook is er ruimte voor tassen, schoenen, sjaals en sieraden. De organisatie vraagt 2 euro per persoon voor de onkosten. De overgebleven kleding krijgt een bestemming via Dorcas.

De volgende kledingruilbeurs wordt gehouden op vrijdagavond 23 november van 19.00 tot 21.00 uur in de hal van de Ontmoetingskerk (Weedebrink 1) in Hasselt. Aanmelding voor deelname kan via het versturen van een mailbericht naar kledingruilhasselt@gmail.com. Ook eventuele vragen kunnen via dit mailadres worden gesteld.