Bas Wilberink

Gratis entree bij 'Kerst in 't Olde Staduus'

Algemeen

GENEMUIDEN - In 't Olde Staduus wordt vrijdag 14 december een kerstconcert gehouden met een aantal Genemuider muzikanten. "De organisatie is verheugd mee te delen dat er sponsoren zijn gevonden waardoor de entree gratis is geworden. Mensen die al een kaartje gekocht of gereserveerd hadden, krijgen hem natuurlijk ook gratis."

Er is nog een beperkt aantal plekken vrij in de trouwzaal. Reserveren is noodzakelijk. Het goede doel van deze avond is stichting Hope4Kids. Bezoekers mogen een vrije gift doen. Tevens kan er ten bate van dit goede doel op deze avond ook een hapje en een drankje genuttigd worden.

De muzikanten brengen een gevarieeerd programma. Jerry Hoekman, Martin Bakker, Jenny en Bastiaan van der Stelt, Brenda en Bente van der Steeg, Jan Last en Rianne Hoek - van Dijke komen in actie. Inloop met koffie: 19.30 uur. Start concert: 20.00 uur.

In de pauze is er gelegenheid voor een hapje en een drankje, zoals ook na afloop van het concert. De laatste kaarten zijn te reserveren bij: Jan Eenkhoorn, 06-28377757 en Alie Last, 06-82066013.