Irene gaat met oliebollen langs de deuren in Hasselt

Algemeen

HASSELT - De leden van Christelijk Fanfarekorps Irene gaan vrijdag 28 december in heel Hasselt langs de deuren om oliebollen te verkopen. Met de opbrengst van deze actie hoopt de vereniging weer een stap dichterbij nieuwe uniformen voor haar marchingband te komen.

Voor Irene komt de realisatie van die uniformen steeds dichterbij. In de afgelopen jaren hebben de leden hard gewerkt om met acties de benodigde financiële middelen bij elkaar te sparen. Zo hebben ze onder andere in 2017 een sponsorloop door Zwartewaterland gelopen en is er eerder dit jaar een succesvolle autowasdag georganiseerd.

Om de laatste stappen te zetten naar het vervangen van de uniformen zullen de leden op 28 december in groepen door Hasselt gaan om zo de hele Hanzestad te voorzien van oliebollen. Deze worden gebakken door bakkerij Wim Blom.

Vooraf bestellen van de oliebollen is niet nodig. De oliebollen kosten 8 euro per tien stuks. Twee zakken kosten 15 euro. Oliebollen voor particulieren of bedrijven buiten Hasselt worden op bestelling bezorgd. Bestellen kan via lotteholland@irenehasselt.nl.