Afbeelding
Bas Wilberink

Workshop 'Energieneutraal Verbouwen' in Hasselt

Algemeen

HASSELT - Huiseigenaren kunnen donderdag 17 januari gratis deelnemen aan een workshop 'Energieneutraal Verbouwen'. "Heeft u verbouwplannen of wilt u aan de slag met het energieneutraal maken van uw woning? Dan is deze workshop echt iets voor u", aldus de gemeente.

Er wordt aandacht besteed aan maatregelen, kosten en financiering. Ook kunnen geïnteresseerden zich opgeven voor vervolgactiviteiten. "In een energieneutraal huis woont u comfortabel, wekt u uw eigen energie op en gebruikt u zo min mogelijk energie. Zo bent u klaar voor uw duurzame toekomst. Het energieneutraal maken van uw huis is best ingrijpend. Het gaat namelijk over een heel pakket aan maatregelen. Dit kunt u in één keer doen maar ook in stappen."

Wie in een vrijstaande woning of in een 2-onder-1-kapwoning woont, kan meedoen aan het project 'Energieneutraal Verbouwen', van zes Overijsselse gemeenten. Het biedt ondersteuning, waarmee het energieneutraal verbouwen van het huis een stuk eenvoudiger wordt.

De workshop wordt gehouden op donderdag 17 januari 2019 van 19.30 tot 21.30 uur in De Schakel, Kastanjelaan 3 in Hasselt. "Heeft u plannen om uw huis (energieneutraal) te verbouwen? Meld u dan aan voor de workshop bij Energieloket West Overijssel: www.energieloket-west-overijssel.nl."