Afbeelding
Bas Wilberink

CBS De Driemaster houdt open lesmorgen

Algemeen

HASSELT - CBS De Driemaster in Hasselt houdt donderdag 31 januari een open lesmorgen. Belangstellende ouders en verzorgers krijgen dan de gelegenheid om vanaf 9.30 uur lessen van de groepen 1 tot en met 8 bij te wonen.

"De Driemaster is een christelijke basisschool waar aandacht is voor het unieke talent van elk kind. Kinderen worden begeleid in het ontdekken en ontwikkelen van deze talenten. Onder andere door het aanbieden van thema’s volgens het gedachtengoed van de 'Meervoudige Intelligentie'. Daarnaast is er veel aandacht voor positief gedrag. De kernwaarden van waaruit gewerkt wordt zijn: veiligheid, verbondenheid, vrijheid en verantwoordelijkheid."

Tijdens de open lessen krijgen ouders een indruk van de manier waarop kinderen leren, de sfeer en de organisatie in de school. Ouders die zich nog oriënteren bij het kiezen van een basisschool zijn ook van harte welkom op deze ochtend.

Buiten de open lesochtend om kan een kennismakingsgesprek aangevraagd worden via dir@cbsdedriemaster.nl. "Mocht uw kind voor 1 oktober 2020 vier jaar worden, dan is het aan te raden uw kind voor 1 maart 2019 aan te melden." Voor meer info: www.cbsdedriemaster.nl.