Bloembakken keren in voorjaar weer terug in Hasselt
Bloembakken keren in voorjaar weer terug in Hasselt brugmedia.nl

Bloembakken keren in voorjaar weer terug in Hasselt

Algemeen

HASSELT - Niet te missen waren vorig jaar de bloembakken die de binnenstad van Hasselt sierden. De positieve reacties waren overweldigend, laten de initiatiefnemers weten. "En hoe prachtig is het om dit samen als gemeente, lokale ondernemers en bewoners te realiseren?" De commissie 'HasseltBloeit' is druk bezig om deze missie deze zomer weer te verwezenlijken.

De commissie bestaat momenteel uit Trijn Roeland, Marion van de Belt, Hanny Becker en Marianne Bredewold. Kwekerij Souman uit Hattem is dit jaar weer bereid gevonden om de bakken op te kweken en het onderhoud de gehele zomer uit te voeren.

"Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan", aldus de commissie. "Er zijn al een groot aantal enthousiaste ondernemers en inwoners die geld hebben gedoneerd en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Geniet u ook zo van de bloemen en wilt u ook graag een bijdrage doneren? Dan kunt u terecht bij de Vivant en bij bakkerij Blom. De commissie heeft Elly Felix en Wim Blom bereid gevonden een 'spaarpot' in de winkel te plaatsen om samen dit initiatief te ondersteunen. Zullen we sámen Hasselt nog een stukje mooier maken?"

Wie meer informatie of graag doneren wil, kan bellen met Trijn Roeland, (038) 477 16 45 of Marion van de Belt, (038) 477 36 31.