Afbeelding

Karaokeband en stamppotbuffet bij Zonnebloem Hasselt

Algemeen

HASSELT - De Zonnebloem afdeling Hasselt hield donderdag een middagactiviteit met een optreden van de 'live' karaokeband De Westen Painters, met na afloop een stamppotbuffet.

"Het werd beslist geen saaie middag", laat de organisatie weten. "Omdat De Western Painters vooral veel uit de 60'er en 70'er jaren Nederlands- en Engelstalige muziek vertolkten, werd zelfs bij het Engelstalige repertoire volop meegezonden. Met na afloop het stamppotbuffet werd het een heel gezellige en ontspannen middag. En dat is precies het doel van dit soort activiteiten."

Voor de organisatie is het altijd weer een verrassing hoeveel gasten van de Zonnebloem aan zo’n activiteit deelnemen. "Vooral ook omdat de week daarvoor de toneelavond van de Hasseltse toneelvereniging ook al zo’n succes was met veertig deelnemers en hun begeleiders. Toch hadden er maar liefst zo’n zestig gasten met hun begeleiders voor deze middag ingeschreven. Dit geeft blijk dat de Zonnebloem de juiste 'toon' heeft gevonden om in de behoefte van de bij de vereniging aangesloten gehandicapten en chronisch zieken te voorzien."

Om deze activiteiten te kunnen bekostigen, hoopt de Zonnebloem, naast een vaste bijdrage van de landelijke vereniging, op bijdragen van sponsoren en de jaarlijkse lotenverkoop die binnenkort van start gaat. Ook is de Zonnebloem deelnemer aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019. Bij deze doet zij dan ook een oproep aan leden van de Rabobank Vaart- en Vechtstreek op de Zonnebloem te stemmen via de website: www.rabobank.nl/lokale-bank/vaart-en-vechtstreek. Dit kan tot 1 april.