Bas Wilberink

Ontmoetings- en verkoopdag bij Muiderheim

Algemeen

GENEMUIDEN - Bij Muiderheim in Genemuiden wordt zaterdag 18 mei de jaarlijkse ontmoetings- en verkoopdag van de Stichting Adullam gehouden.

“Op deze dag is er van alles te koop zoals puddingbroodjes, slaatjes, advocaat, taart, koeken, kaas, fruit, krentenbrood, warme- en koude vis, boeken, speelgoed en worst”, somt de organisatie op. “Er zijn zithoekjes voor koffie/thee en etenswaren op het terrein gecreëerd zodat u de middagmaaltijd hier ook gerust kunt gebruiken. Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten, onder andere meerijden met de brandweerwagen. Dit kan van 10.00 tot 12.00 uur.”

De verkoopdag duurt van 10.00 tot 14.00 uur. De plaatselijke Adullam-werkgroep, aangevuld met de activiteitencommissie van Muiderheim, organiseert deze ontmoetings- en verkoopdag. “Wij hopen dat velen deze dag bezoeken. Met uw komst geeft u er blijk van dat u meeleeft met, en geïnteresseerd bent in, het werk onder onze gehandicapten.”

Muiderheim is een woon- en werkvoorziening, die een van de tehuizen is van de landelijke Stichting Adullam Gehandicaptenzorg. Muiderheim is sinds 2011 in Genemuiden gehuisvest. Op de woonvoorziening huisvesten circa 36 bewoners. Overdag zijn ze op de werkvoorziening bezig of ze bezoeken een school in de regio.