Afbeelding

Open lesochtend bij CBS Mastenbroek

Algemeen

MASTENBROEK - CBS Mastenbroek houdt woensdag 5 juni van 9.00 tot 11.00 uur een open lesochtend. De school komt dan graag in contact met bestaande en (eventueel toekomstige) nieuwe ouders. Geïnteresseerden kunnen gedurende deze tijd zelf bepalen hoe laat en hoe lang ze de lessen bezoeken.

CBS Mastenbroek is een christelijke basisschool en geeft onderwijs aan ongeveer dertig kinderen. Zij komen uit Mastenbroek en omliggende plaatsen. De leerlingen zijn verdeeld over twee groepen.

"CBS Mastenbroek is de plek waar elk kind zijn/haar eigen talenten kan laten groeien en bloeien", laat de school weten. "We willen een veilige omgeving bieden waar elk kind wordt uitgedaagd om te ontdekken wat het zelf goed kan, maar ook om te ervaren wat het samen met anderen kan bereiken."

Als de kinderen de les begrijpen, gaan ze de leerstof verwerken op een Chromebook. "De digitale methodes zijn zoveel mogelijk adaptief en geven direct feedback. Met aardrijkskunde, geschiedenis, biologie, godsdienst, verkeer en de creatieve vakken werken de kinderen veel samen."

Voor meer informatie: www.cbsmastenbroek.nl. Het adres is: Kerkwetering 2 in Mastenbroek.