Inschrijving voor survivalrun 'Veno in the Wetlands' geopend
Inschrijving voor survivalrun 'Veno in the Wetlands' geopend brugmedia.nl

Inschrijving voor survivalrun 'Veno in the Wetlands' geopend

Algemeen

VOLLENHOVE - De survivalrun ‘Veno in the Wetlands’ wordt zaterdag 9 november voor de achttiende keer georganiseerd door Stichting Survival Vollenhove. De inschrijving voor deze run is inmiddels geopend voor zowel de wedstrijd- als recreatieve deelnemers.

De afstanden die gelopen kunnen worden zijn vijf, acht en dertien kilometer. Deze kunnen individueel of als koppel gelopen worden. Voor de langste afstand geldt als voorwaarde dat deelnemers lid moeten zijn van de Survivalrun Bond Nederland (SBN).

De survivalrun start 9 november met de wedstrijdcategorieën. Deelnemers aan de wedstrijden lopen dezelfde afstanden als recreatieve deelnemers, maar hebben te maken met zwaardere hindernissen. Voor volwassenen zijn er twee wedstrijdcategorieën: de Korte Survivalrun (8 km) en de Middellange Survivalrun (13 km). De jeugdige wedstrijdlopers zijn ingedeeld per leeftijdscategorie: JSR 10-11 jaar (5 km), JSR 12-14 jaar (5 km) en JSR 15-17 jaar (8 km). Na de wedstrijdcategorieën, rond het middaguur, starten de recreatieve survivalrunners.

Om de survivalrun succesvol te kunnen organiseren is de Stichting Survival Vollenhove ook dit jaar weer op zoek naar vrijwilligers. Er zijn verschillende taken, zoals het helpen bij het bouwen van hindernissen voorafgaand aan de run, het regelen van het verkeer tijdens de run of als jury bij een hindernis staan. "Wil je ook je steentje bijdragen aan de survivalrun? Meld je dan aan als vrijwilliger door te mailen naar vrijwilligers@survivalvollenhove.nl.
Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website www.survivalvollenhove.nl."