CBS Mastenbroek houdt open lesochtend
CBS Mastenbroek houdt open lesochtend brugmedia.nl

CBS Mastenbroek houdt open lesochtend

Algemeen

MASTENBROEK - CBS Mastenbroek houdt donderdag 10 oktober van 9.00 tot 11.00 uur een open lesochtend. De school komt dan graag in contact met ouders van kinderen uit Mastenbroek en omgeving die hun kind eventueel naar CBS Mastenbroek willen laten gaan. Ook de ouders van de leerlingen van de school kunnen die ochtend de lessen bezoeken. Zij kunnen gedurende deze tijd zelf bepalen hoe laat en hoe lang ze de lessen bezoeken.

CBS Mastenbroek is een christelijke basisschool en geeft momenteel onderwijs aan ongeveer dertig kinderen. Zij komen uit Mastenbroek en omliggende plaatsen. De leerlingen zijn verdeeld over twee groepen. "De school wil een veilige omgeving bieden waar elk kind wordt uitgedaagd om zo veel mogelijk te ontdekken en te leren."

Tijdens de open lesochtend krijgen ouders een indruk hoe CBS Mastenbroek met moderne leermiddelen onderwijs geeft aan de kinderen. Vanaf groep 4 wordt de leerstof met taal, spelling en rekenen digitaal verwerkt. De kinderen werken dan op chromebooks. "CBS Mastenbroek heeft een sfeer van ons-kent-ons. De kinderen leren om zorg te hebben voor elkaar. Zo kunt u bijvoorbeeld ervaren dat kinderen van groep 5 de kinderen van groep 3 helpen."

Wie nieuwsgierig is, kan 10 oktober langskomen. De koffie en thee staan klaar. Voor meer informatie: www.cbsmastenbroek.nl. Het adres is: Kerkwetering 2 in Mastenbroek.