Bas Wilberink

Kledingruilbeurs voor vrouwen in Ontmoetingskerk

Algemeen

HASSELT - In de hal van de Hasselter Ontmoetingskerk wordt vrijdag 1 november van 19.00 tot 21.30 uur weer een kledingruilbeurs voor vrouwen gehouden.

"Een ideale gelegenheid om gratis en gezellig te winkelen, eventueel samen met buurvrouw, zus, dochter of vriendin", aldus de organisatie, die in handen is van Jeannet Boersma, Ingrid Koning de Gans en Marieke Knol. "Naast het ruilen van kleding is er ook voldoende gelegenheid voor ontmoeting."

Het ruilen houdt in dat deelnemers zelf maximaal vijf kledingstukken aan het begin van de avond inleveren. "Neem daarnaast ook gerust accessoires mee, bijvoorbeeld sjaals, schoenen, sieraden en tassen." Door de organisatie wordt de kleding gesorteerd en opgehangen, terwijl bezoekers kunnen genieten van een kop koffie of thee. Hierna is er voor alle aanwezigen de gelegenheid om te shoppen langs de kledingrekken, om de kleding te passen en uitgezochte kleding mee naar huis te nemen."

Deelname kost 2 euro voor de onkosten. De overgebleven kleding kan weer mee naar huis worden genomen of krijgt een bestemming voor Dorcas. Aanmelding voor deelname kan via het versturen van een mail naar kledingruilhasselt@gmail.com. Ook eventuele vragen kunnen via dit mailadres worden gesteld.