Uncle John akoestisch in Botterhuus
Uncle John akoestisch in Botterhuus brugmedia.nl

Uncle John akoestisch in Botterhuus

Algemeen

ZWARTSLUIS - Uncle John treedt zaterdag 23 november vanaf 20.30 uur op in 't Botterhuus in Zwartsluis. De groep komt daar akoestisch in actie.

De rockband, met de roots in Genemuiden, steekt de komende tijd haar repertoire in een akoestisch jasje. Na vele optredens op 'dampende podia in de buurt' gaat de stekker er uit en gaat de groep unplugged de planken op. "Lekker intiem; bekende nummers nu lekker op huiskamerniveau."

Onlangs werden nummers als 'Jumpin' Jack Flash' van the Rolling Stones en liedjes van Creedence Clearwater Revival nog ronkend op het circuit van Spa gespeeld. De komende optredens wordt het materiaal in een uitgeklede versie gebracht en van 'een warm sausje' voorzien. Ook speelt Uncle John enkele nieuwe nummers. "Denk bijvoorbeeld aan de schitterende hit 'Rollercoaster' van Danny Vera. Ook nummers van CCR, Neil Young of Elvis komen voorbij."

Het eerste akoestische optreden is op 23 november in het Botterhuus. Het optreden duurt tot ongeveer 22.30 uur. De organisatie raadt aan te reserveren, "want vol is vol". Mailen kan naar info@weijsberg.nl of bellen met Jennie van den Berg, 06-12443708. 't Botterhuus is open vanaf 19.30 uur. Entree: 5 euro (inclusief een bakje koffie of thee).