Benefietfestival in Music Hall Hasselt
Benefietfestival in Music Hall Hasselt brugmedia.nl

Benefietfestival in Music Hall Hasselt

Algemeen

HASSELT - Het jaarlijkse Benefietfestival voor 'Zwartewaterland Helpt' vindt plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2020 in Music Hall Hasselt (Van Haersoltelaan 11).

Een paar enthousiaste personen begonnen dit benefiet in het clubgebouw van Hasselts Fanfare, oftewel een omgetoverde Music Hall. "Dat heeft de afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen tot een gezellig, groot en muzikaal festival", laat de organisatie weten. "Bands, dj’s en tal van andere evenementen komen in dit weekend voorbij. Uiteraard staat gezelligheid voorop, maar het belangrijkste is natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel."

Dat is dus 'Zwartewaterland Helpt'; een initiatief van Stichting Radiomarathon. In december organiseert zij een driedaagse radiomarathon voor een goed doel, dit jaar Stichting Kind & Brandwond. Een tijdelijke studio, een veilingtafel, muziek tegen betaling, een collecte, acties en het festival. 'Zwartewaterland Helpt' doet dit in samenwerking met de lokale omroep Zwartewater FM.