Informatieavond over Beursplein Zwartewaterland
Informatieavond over Beursplein Zwartewaterland brugmedia.nl

Informatieavond over Beursplein Zwartewaterland

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - Op initiatief van de gemeente Zwartewaterland vindt op 17 maart een nieuwe editie van het Beursplein Zwartewaterland plaats in het gemeentehuis. Het is een evenement met als insteek een maatschappelijke matchmaking met het bedrijfsleven. Op 28 januari wordt een informatieavond gehouden over het Beursplein.

Beursplein Zwartewaterland is 'de plek voor ontmoeting én handel tussen het Zwartewaterlandse bedrijfsleven en (sport)verenigingen en stichtingen', laat de organisatie weten. "Speciaal voor bestuursleden van (sport)verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties vindt er op 28 januari een informatieavond bij het gemeentehuis plaats. Aanvangstijd is om 19.00 uur. Ga voor aanmelden en informatie naar www.zwartewaterland.nl/beursplein."

De tweede editie van het Beursplein wordt dinsdag 17 maart gehouden van 17.30 tot 20.00 uur. Organisaties en bedrijven uit de gemeente Zwartewaterland zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te gaan nemen. In 2018 leverde Beursplein Zwartewaterland 27 overeenkomsten/matches op tussen organisaties en ondernemers. "Een mooi resultaat waar gemeente Zwartewaterland graag een vervolg aan geeft", aldus de organisatie. "Veel bedrijven in Zwartewaterland voelen zich maatschappelijk betrokken en willen dit graag kenbaar maken. Diverse verenigingen in onze gemeente hebben behoefte aan materialen, advies of menskracht. Tijdens Beursplein Zwartewaterland worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Als beide partijen elkaar vinden is er een match. Het is de bedoeling dat deze match met gesloten portemonnee tot stand komt."

Beursplein Zwartewaterland is een initiatief van de gemeente. De uitvoerende organisatie is door de gemeente in handen gegeven van Marieke Galgenbeld van De Regelaardij en Ruth Brommer van Organisatiebureau Doen. Voor meer informatie kan gemaild worden naar beursplein-zwartewaterland@outlook.com. Voor wie nog niet zo bekend is met het fenomeen Beursplein en eerst de informatiebijeenkomst wil bijwonen, is welkom op 28 januari. Om 17.00 uur voor bedrijven, om 19.00 uur voor verenigingen, stichtingen, clubs en (maatschappelijke) organisaties. Aanmelding hiervoor gaat ook via www.zwartewaterland.nl/beursplein.