Kledingverkoop voor MAF-gezin Paas
Kledingverkoop voor MAF-gezin Paas brugmedia.nl

Kledingverkoop voor MAF-gezin Paas

Algemeen

GENEMUIDEN/IJSSELMUIDEN - Om het werk van Genemuider MAF-piloot Arjan Paas door te laten gaan, houdt de ThuisFrontCommissie (TFC) van het gezin jaarlijks verschillende acties om de uitzending te bekostigen. Eén daarvan is de kledingverkoop in IJsselmuiden, die twee keer per jaar wordt georganiseerd. Op 18 maart om 9.00 uur start deze weer.

Het is de dames van het kledingcomité van de ‘MAF-winkel’ opnieuw gelukt om een mooie collectie samen te stellen. “Het betreft kinderkleding, dameskleding en een beetje herenkleding”, laat zij weten. “De collectie bestaat uit nieuwe kleding en goede, schone tweedehands kleding. Er is veel merkkleding bij. Bovendien zijn er schoenen en accessoires. Dankzij de vele gevers is er weer heel veel keus. Hierbij willen wij u dan ook hartelijk uitnodigen om onze ‘winkel’ te bezoeken.”

Deze is gehuisvest aan de Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden. Op woensdag 18 maart gaat de winkel om 9.00 uur weer voor het eerst open. Tegenover deze locatie is een groot parkeerterrein (bij de Oosterholthoeve). “Wij willen u dan ook dringend verzoeken daar gebruik van te maken, zodat er geen hinder ondervonden wordt van langs de straat of op het erf geparkeerde auto’s”, aldus de TFC. “Fietsen graag meenemen tot achter de loods waar de ingang van de ‘winkel’ is.”

De prijzen van de artikelen zijn ‘zeer aantrekkelijk laag’, laat de TFC verder weten. “Het is ook de moeite waard om vaker dan één keer bij ons te komen winkelen, want regelmatig worden de rekken weer bijgevuld met andere kleding (outlet en tweedehands). De opbrengst is dus zoals altijd voor het MAF-pilotengezin Arjan en Aartje Paas en hun kinderen, die nu werkzaam zijn in Papoea Nieuw-Guinea.” Zie www.bushpiloot.nl en www.maf.nl/paas voor meer info.

Wie nog kleding voor dit doel beschikbaar wil stellen, kan deze tijdens de openingsuren van de winkel brengen. Dat kan ook het hele jaar door op de volgende adressen: Ybke Slotboom, Monnikenstraat 34, IJsselmuiden; Nieske Dekker, Kwikstaart 3, IJsselmuiden; Nelly Paas, Leeuwerik 27, Genemuiden; Esther van de Weg, Prikker 61, Genemuiden; Henrieke Paas, Buitendijksweg 5, Kampen.