Bas Wilberink

Jongerenwerk maakt wekelijks online programma om jeugd actief te houden

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - Het jongerenwerk in Zwartewaterland biedt, in deze moeilijke tijden van de coronacrisis, elke week een online activiteitenprogramma voor de jeugd. Dat gebeurt in samenwerking met verschillende partijen. De activiteiten zijn te volgen op Instagram en Facebook via ‘Jongerenwerk Zwartewaterland’.

Vanavond om 20.00 uur is de start met een online work-out, die gegeven wordt door jongerenwerker Myrthe Lugtmeier. Dinsdagavond staat in het teken van ‘Let’s Talk’. Lugtmeier en haar collega Tom Kisjes komen om 19.30 uur online om vragen te beantwoorden van jongeren en leuke ideeën op te doen.

Woensdag om 16.00 uur staat ‘Koken met Emil’ op het programma. Op Instagram geeft hij live een kookworkshop. Donderdag om 19.30 uur is er weer een nieuwe editie van ‘Let’s Talk’, met Lugtmeier en Kisjes. Vrijdagmiddag om 16.00 uur wordt de TikTok Challenge gehouden. ’s Avonds om 19.30 uur houden Lugtmeier en Kisjes een bingo vanuit Jeugdsoos Esclusa. Wie mee wil doen, kan zich vóór 10 april aanmelden via m.lugtmeier@welzijnmw.nl.

“Wij hebben al leuke samenwerkingsplannen staan met bedrijven, verenigingen en inwoners voor de komende weken”, laten de jongerenwerkers weten. “Maar heb je zelf ideeën voor het volgende programma of ben je ondernemer of inwoner van Zwartewaterland die ook wat zou kunnen en willen betekenen? Laat het ons weten: m.lugtmeier@welzijnmw.nl of 06-48467771.”