De Stadskoerier gaat meer lokaal nieuws brengen
De Stadskoerier gaat meer lokaal nieuws brengen brugmedia.nl

De Stadskoerier gaat meer lokaal nieuws brengen

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - Meer lokaal nieuws, indrukwekkende verhalen, sterke columns en dat op het gebied van actualiteiten, politiek en sport: De Stadskoerier breidt in januari 2021 uit. “Uit onderzoek is gebleken dat lezers behoefte hebben aan meer nieuws en wij spelen hier op in. Wij hebben met onze lokale redacteur Enrico Kolk daarin alle vertrouwen. Hij is geworteld in de samenleving en daarnaast kan hij leunen op een team van collega’s. Stuk voor stuk professionals”, aldus directeur Johan van der Kolk.

Halverwege mei dit jaar stond de directie van De Stadskoerier voor een belangrijke keuze; bezuinigen of juist investeren in de redactionele inhoud van de krant. De Stadskoerier heeft voor dat laatste gekozen. “We zijn een krant en nieuws generen is ons vak, maar om dit te realiseren gaan we een kleine bijdrage aan onze lezers vragen. De lezers kunnen lid worden van De Stadskoerier en krijgen daarbij in print en online toegang tot extra artikelen. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van exclusieve acties en ledenaanbiedingen. Tegelijkertijd steunen zij met hun lidmaatschap de lokale krant”, zegt Van der Kolk.

De Stadskoerier zal zoals gewoonlijk iedere woensdag op de deurmat vallen, maar straks hebben de lezers keuze tussen de basiskrant of een uitgebreide versie. “We vertrouwen erop dat iedereen lokaal nieuws gaat ondersteunen en lid gaat worden van de uitgebreide versie. Uitkomsten van het recente marktonderzoek stemmen ons hoopvol. De komende tijd gaat u meer van ons horen, maar één ding is zeker: het gaat mooi worden.”