Afbeelding
BrugMedia

De Stadskoerier Extra

Algemeen

Wat is De Stadskoerier Extra?

De Stadskoerier Extra brengt meer lokaal nieuws uit het hart van de samenleving dat u nergens anders vindt. Dagelijks verzamelen, onderzoeken en redigeren onze journalisten informatie. Het resultaat leest u wekelijks terug in de extra dikke krant en dagelijks online op de nieuwssite.
Interviews, columns, speciale rubrieken en achtergrondverhalen die u op de hoogte brengen van wat er speelt in uw omgeving. En die u helpen een mening te vormen over belangrijke onderwerpen in uw buurt, gemeente en regio.

Waar kan ik De Stadskoerier Extra lezen?
Overal. Thuis aan de keukentafel. In de bus naar school. Tijdens de pauze op het werk.
Wekelijks ontvangt u een extra dikke krant door de bus en heeft u altijd en overal online toegang tot alle extra artikelen op onze website. Bekijk ze op de telefoon, tablet, laptop of computer. Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Wat kost het lidmaatschap?

Vanaf 1 januari 2021 gaat het lidmaatschap van start. Wanneer u een jaarabonnement afsluit ontvangt u de eerste 2 maanden gratis. Daarna betaalt u € 3,95 per maand via automatische incasso.*

Waarom is De Stadskoerier Extra niet gratis?
Halverwege mei 2020 stond de directie van De Stadskoerier voor een belangrijke keuze door teruglopende advertentie opbrengsten; bezuinigen of juist investeren in de redactionele inhoud van de krant. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is nieuws niet gratis. Om onderscheidende journalistieke verhalen te generen komen er kosten bij kijken. Dankzij een kleine bijdrage van u als lezer kan De Stadskoerier blijven bestaan.

Is er veel te schrijven over de regio Zwartewaterland? 
Jazeker! In de 3 watersteden: Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis gebeurt ontzettend veel. Het is onze passie hierover te schrijven en u op de hoogte te houden van de laatste gebeurtenissen.

Wat gebeurt er met De Stadskoerier zoals wij die kennen?
Die blijft als basiskrant gewoon bestaan, met daarin advertenties, gemeentenieuws en wat lokaal nieuws. En je leest héél kort de artikelen die je mist, omdat je nog geen lid bent van De Stadskoerier Extra.

Hoe meld ik mij aan?
Heel simpel. Klik op het logo of op deze linkLukt dat niet? Bel dan gerust met ons kantoor: (038) 333 10 27

*Bent u woonachtig buiten ons bezorgingsgebied, maar wilt u toch graag de papieren versie ontvangen? Dan rekenen wij verzendkosten.

!

Abonneer gratis

op de digitale krant