Afbeelding

Webinar over slim en betaalbaar verduurzamen huis staat klaar

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - De gemeente Zwartewaterland heeft in samenwerking met duurzaamheidscombinatie DCZ en Energiek Zwartewaterland een online bijeenkomst over duurzaamheid voor woningeigenaren klaargezet. 

Dat is de webinar ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’. Mensen kunnen die volgen op een zelfgekozen moment. Op 8 december is er een live webinar waarin specifiek aandacht is voor aardgasvrij wonen. Deelnemers ontvangen gratis een energiebespaartas en een adviesgesprek. Wethouder Rietman: “Er is veel subsidie beschikbaar voor duurzaamheid en energiebesparing. Het perfecte moment om stappen te zetten dus.”

Het is herfst en de winter staat voor de deur. De verwarming slaat elke dag weer aan. “Een ideaal moment om na te denken over het verduurzamen van je woning”, zegt de gemeente. “Een duurzame woning is behaaglijk en energiezuinig. Maar hoe pak je dat slim en betaalbaar aan? Dat hoort en ziet u tijdens het webinar ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’. In slechts 1 uur tijd bent u op de hoogte van de bespaarmogelijkheden en de verhoogde subsidies. Doe mee en pak uw voordeel.” Mensen kunnen zich aanmelden en kijken wanneer zij willen tot 1 januari 2021. 

De webinar staat klaar op https://xement.webinargeek.com/verduurzaam-mijn-huis-zwl-od2.

Enrico Kolk