Afbeelding
Foto: Anneke van Dijk

Team Oud & Nieuw Zwartewaterland is tevreden

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - Het team Oud en Nieuw Zwartewaterland kijkt terug op een succesvol evenement. Voor de ZwartewaterlandFM top 100 waren er gedurende de dag 1.700 luisteraars. Aan de Genemuider Oud & Nieuw Quiz deden ruim 4.000 mensen mee.

"We kregen leuke enthousiaste reacties en appjes met verzoekjes op de top 100", vertelt Anneke van Dijk van de organisatie. De lijst, samengesteld voor en door Zwartewaterlanders werd op Oudejaarsdag afgespeeld op ZwartewaterFM.

Diezelfde avond vond er opnieuw een Genemuider quiz plaats. "Succesformule waren wederom de bezoekjes van Richard en Benny met de Straatprijs", zegt Van Dijk. Om 17.00 uur was de talkshow Zwartewaterland Draait Door te zien, waarin Klaas Jan Barneveld en Flip Visscher veel gasten uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis ontvingen.

"We zijn de hele week druk geweest met opnames, vanaf maandag stonden de eerste gasten op de agenda", blikt Van Dijk terug. Alluance stelde het bedrijfspand beschikbaar voor de opnames. "Zo hadden wij een professionele en luxe studio en vanuit het pand hadden we ook echt zicht op heel Zwartewaterland, dat voelde verbindend."

In hetzelfde pand draaiden ook de DJ's de top 100. De organisatie denkt erover na om het evenement volgend jaar weer te doen. "Omdat het echt voor iedereen is. Maar nu eerst even bijkomen en uitrusten, we hebben hard gewerkt."