Afbeelding
Beeld: Google Streetview

Schaapsteeg gaat een maand dicht voor verkeer

Algemeen

KAMPERZEEDIJK - De Schaapsteeg is van 1 februari tot en met 5 maart afgesloten voor verkeer. Het fietspad blijft open. Fietsers kunnen de werkzaamheden te voet passeren over rijplaten. 

Het asfalt van het weggedeelte tussen huisnummers 1 en 4 van de Schaapsteeg tot en met de aansluiting van het fietspad wordt vervangen door beton. Ter hoogte van de aansluiting met het fietspad komt een drempel die wordt uitgevoerd met gele accenten. Aansluitend wordt het bermprofiel en de bermverharding aangepakt.

Van der Sluis is van 1 februari tot en met 14 februari alleen toegankelijk vanuit Mastenbroek. Vanaf 15 februari tot het einde van de werkzaamheden is dit bedrijf alleen bereikbaar via de Kamperzeedijk. 

Het laatste gedeelte van de Schaapsteeg, vanaf de aansluiting op het fietspad tot aan de Kamperzeedijk, wordt in de loop van 2021 gereconstrueerd. Hiervoor is nog geen planning bekend. 

De planning van de werkzaamheden in februari is ook weersafhankelijk. Door neerslag en temperatuur kan de uitvoeringsperiode opschuiven.

Enrico Kolk