Afbeelding
Foto: Aangeleverd

‘Gebroken seizoen’ voor Woudklank afgesloten bij de Hazelaar

Algemeen

HASSELT - Leerlingen van blokfluitclub de Woudklank hebben de bewoners van de Hazelaar afgelopen vrijdag getrakteerd op een vrolijk concertje op de blokfluit. Ze brachten daar lenteklanken ten gehore.

De leerlingen hebben een wisselend seizoen achter de rug. Zo mochten ze deels wel fysiek naar de les komen, maar ook een groot deel van het seizoen werd er online les gegeven. "Toch zijn de leerlingen er in geslaagd vrolijke lenteliedjes ten gehore ten brengen", aldus de club.

"Knap gedaan door deze groep jonge leerlingen." Nadat het concert ten einde was zijn de kinderen samen naar Onder de Luifel gegaan om een patatje te eten.

Leiding

De groep leerlingen stond vrijdag voor de laatste keer onder leiding van Jeanne de Jong. Ze heeft aangegeven door andere werkzaamheden op de zaterdagmorgen geen tijd meer te hebben voor het geven van de lessen. "Maar gelukkig is Merel ten Klooster bereid gevonden om Jeanne op te volgen."

Start

Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom. "Lijkt het jou nu ook leukt om te leren blokfluiten? Stuur dan een mailtje naar woudklankenhasselt@gmail.com. Wij gaan nu genieten van een hopelijk mooie zomer en gaan in september weer van start."

De club

De Woudklank bestaat al ruim 60 jaar. Leerlingen krijgen iedere zaterdag een halfuurtje les in het bespelen van de blokfluit.

Enrico Kolk