Afbeelding
Foto: Enrico Kolk

Automobilisten maken het goed na ongevallen, politie spreekt dank uit

Algemeen

GENEMUIDEN - Twee dagen achter elkaar belandde er een auto in de sloot in Genemuiden. Met de beide automobilisten gaat het goed, maakt de politie bekend op Facebook.

“De bestuurder van het voertuig die in de sloot kwam op de Kamperzeedijk is naar het ziekenhuis overgebracht en daarmee gaat het naar omstandigheden goed. De bestuurder die met zijn voertuig in de sloot terecht kwam op de Randweg is door het personeel van de ambulance nagekeken en kon naar huis”, aldus de politie.

Die spreekt haar dank uit voor iedereen die bij een van beide ongevallen in Genemuiden betrokken is geweest en zijn/haar hulp heeft geboden. “Dit geldt onder andere voor de melders, personen die de eerste hulp hebben geboden en omstanders die de ruimte hebben geboden om goed aan het werk te gaan. Hierdoor konden beide incidenten goed en snel afgehandeld worden.”

De brandweer Genemuiden krijgt speciale complimenten. Zij waren bij beide incidenten razendsnel ter plaatse waren en hebben, zo vindt de politie, kordaat opgetreden. “Daar kun je trots op zijn.”

Enrico Kolk