Afbeelding
Stockfoto: Jan Koldewijn

Danslessen in zaal van De geschilde aardappel

Algemeen

ZWARTSLUIS – Dansdocent Lindy Kaper van Scala Centrum voor de Kunsten gaat met ingang van maandag 6 september danslessen voor kinderen verzorgen in de zaal van De geschilde aardappel. De zaal wordt daarvoor aangepast met een balletbarre. 

De motto’s van Jojanneke Krabbe en Lindy Kaper komen samen, melden ze in een persbericht. “Waar Jojanneke met haar bedrijf heeft gekozen voor ‘hoofd leger, hart voller’, draagt Lindy uit om te ‘dansen met je hart, dan zullen je voeten volgen’.”

Om kennis te maken met Kaper kunnen kinderen meedoen aan een gratis, vrijblijvende proefles en kennismakingscursussen van zes lessen kinderdans (4 en 5 jaar), dansoriëntatie (6 jaar), klassiek ballet en jazzdance (7 tot en met 9 jaar). Alle informatie daarover is te vinden op ontdekscala.nl.

Kaper is afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en verzorgt met Claudia Damman, afgestudeerd aan de ArTEZ University of Arts in Arnhem, al jaren danslessen in Steenwijk en Meppel. 

Kaper: “Het overbrengen en doorgeven van de danstechniek van verschillende dansdisciplines vind ik het fijnste om te doen. Om de bewegingen dan ook nog te zien gaan leven is het allermooiste. In mijn lessen probeer ik elke leerling individuele aandacht en werkpunten te geven. Het is voor mij belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen.” 

De docente wil samen met de kinderen op weg om een goede basis neer te zetten. “En techniek en niveau steeds iets hoger brengen. Ik kijk er naar uit om te beginnen in de sfeervolle zaal van De geschilde aardappel en hoop veel kinderen het plezier van dansen te laten ervaren.”

Enrico Kolk

!

Abonneer gratis

op de digitale krant