Afbeelding
Foto: Enrico Kolk

Jeugdhonk 3:16 heropent na bijna jaar sluiting

Algemeen

GENEMUIDEN - Jeugdhonk 3:16 gaat weer open, na min of meer anderhalf jaar sluiting. Ook in september vorig jaar ging het jeugdhonk open, maar dat was van korte duur. Nieuwe maatregelen maakten daar al na drie weken een einde aan.

Het bestuur van het jeugdhonk hoopt dat het dit keer beter zal gaan. “Het jeugdhonk 3:16 gaat weer open! Ben jij 12 jaar of ouder? Vanaf 3 september is het jeugdhonk (de kelder van ’t Olde Stadhuus) elke vrijdagavond vanaf 20.00 uur geopend. Neem je vrienden of (oud)klasgenoten maar mee”, nodigt het jongeren uit.

De bestuursleden willen graag in contact komen met nieuwe jongeren. “Het is onze bedoeling dat het jeugdhonk voor jongeren door jongeren wordt georganiseerd. Kom daarom langs en deel je ideeën met een van de bestuursleden.”

3:16 is een gezellig ingericht honk, leggen ze uit in een persbericht. “Met een mooie bar, ruime zithoek en leuke games waar iedereen welkom is. Dé perfecte plek om nieuwe contacten te leggen, maar ook om met je eigen vrienden af te spreken.”

Vanaf morgenavond (vrijdag) 20.00 uur kunnen jongeren weer terecht in het jeugdhonk.

Enrico Kolk