Afbeelding
Beeld: Leger des Heils

Leger des Heils presenteert agenda voor de week

Algemeen

GENEMUIDEN - Het Leger des Heils heeft een agenda voor de week gepresenteerd. Sommige activiteiten vinden wekelijks plaats, andere activiteiten hebben een andere regelmaat.

Op dinsdagmiddag is er wekelijks ruimte voor ontmoeting en is ook de kledingwinkel geopend. Dat vindt plaats tussen 13.00 en 16.00 uur.

De DoeKids kindermiddag wordt elke tweede en vierde woensdag van de maand gehouden. Dat is tussen 14.00 en 15.30 uur. Morgen (woensdag) staat het maken van een lampje op het programma. Over twee weken vindt de activiteit weer plaats. “Je bent van harte welkom en je mag natuurlijk iemand meenemen”, nodigt het Leger uit.

Op woensdagavond is er samen handwerken. Het is de bedoeling om dat elke twee weken te gaan doen. “Heel laagdrempelig”, zei auxiliair-kapitein Willie Rouw-Bennink onlangs al in deze krant. “Mensen nemen hun eigen handwerkje mee en kunnen dan gezellig bij elkaar zitten. Er is koffie of thee en ondertussen gaan we handwerken. En we hebben natuurlijk verschillende handwerkjes die we aan kunnen bieden, maar het is geen workshop. Het gaat puur om het gezellig bij elkaar komen.”

Donderdag- en vrijdagmorgen is er weer ruimte voor ontmoeting en kunnen mensen opnieuw snuffelen in de kledingwinkel. Dat is dan van 10.00 tot 13.00 uur. Op zondagmiddag om 17.00 uur vindt er een geloofsontmoeting plaats. Doorgaans is er dan een voorganger aanwezig.

Het Leger des Heils zoekt vrijwilligers. “We zoeken een klusjesman, maar ook iemand die in het ontmoetingscentrum een kopje koffie wil serveren en eventueel helpen met kledingverkoop.” Mensen die dat willen, kunnen binnenlopen, of mailen naar willie.bennink@legerdesheils.nl of bellen: 06-15483198.

Enrico Kolk