Afbeelding
Stoepverkoop

Stoepverkoop in centrum van Genemuiden

Algemeen

GENEMUIDEN - De GOV houdt komende zaterdag een stoepverkoop in Genemuiden. Iedereen die zich aanmeldt, kan daaraan meedoen. “Natuurlijk zijn kinderen met een kleedje ook van harte welkom”, aldus de GOV.

Die spreekt van ‘volop mooie koopjes’ en ‘hoge kortingen’ bij de winkeliers. Wie zelf spullen wil verkopen, kan zich daarvoor gratis aanmelden bij Albert Flier. Hij is te bereiken via albertflier@hotmail.com en 06-28113900.

De stoepverkoop, tussen 10.00 en 16.00 uur, is een actie van de winkeliers, die daar dan ook volop aan meedoen. Andere organisatie sluiten zich inmiddels ook aan. 

‘t Olde Staduus doet ook mee aan de stoepverkoop, klinkt het in een persbericht. “Jongelui met kleedjes zijn ook welkom op het terras van ‘t Olde Staduus. Kun je ’s morgens niet omdat je dan een sportactiviteit hebt, kom je gewoon ’s middags.”

’s Middags is er in de winkel van ‘t Olde Staduus of buiten, dat ligt aan het weer,  een proeverij van advocaat en Gaellemuniger brok. “Tiny Altena staat voor de advocaat, homemade. Bij haar kunt u proeven, een recept ontvangen, en vragen stellen, zodat u zelf ook advocaat maken kunt.”

In het winkeltje zijn bakselproducten van Philadelphia te koop. “Met name de Gaellemuniger brok willen we u laten proeven. En u kunt bij de bieb heerlijk snuffelen tussen de afgeschreven boeken. Voor een habbekrats kunt u een stapel mee naar huis nemen.”

Er is ook een koffie of thee verkrijgbaar. “Kijk zaterdag maar eens rond in ‘t Olde Staduus”, luidt de uitnodiging. “En voelt u zich thuis en hebt u zin om ook als vrijwilliger mee te werken: er zijn enkele vacatureplekken in de winkel.”

Ook andere vacatures staan open. “Of u gaat bezig met activiteiten organiseren in het gebouw. Er is een prachtige vergaderzaal of een feest-zolderzaal. Mogelijkheden genoeg. Welkom aanstaande zaterdag”, besluit ‘t Olde Staduus.  

Enrico Kolk