Afbeelding
Foto: Pixabay

Stichting Ludus verzorgt moederdagontbijt

Algemeen

HASSELT - Stichting Ludus organiseert voor komend weekend een moederdagontbijt. Daarmee willen ze geld inzamelen voor een kinderziekenhuis in Ludus en een dorpshuisproject in Magyarozd (Roemenië).

Dit jaar is de stichting opnieuw onderdeel van het 2e/3e Wereldproject van de gemeente. “Wilt u tijdens het moederdag weekeinde genieten van een heerlijk, geheel verzorgd en uniek geserveerd ontbijt? Dan is dit uw kans”, meldt de stichting. “Het ontbijt bestaat onder andere uit croissants, luxe broodjes, koffie of thee naar keuze, jus d`orange, boter, jam, kaas en ham en natuurlijk zit er een eitje bij en is te bestellen voor één of meerdere personen. Dit ontbijt kan zowel op zaterdagmorgen als op zondagmorgen bij u thuis bezorgd worden”, laat de stichting weten. 

Bestellen kan tot vrijdag 6 mei 12.00 uur. Mensen kunnen hun bestelling doorgeven door een mailtje te sturen met naam, adres, telefoonnummer welke datum en hoeveel personen naar: roemenie.actie.commissie@gmail.com of door te bellen met 06-21453035. 

Voor beide dagen kunnen mensen één van de volgende bezorgtijden aangeven: tussen 7.30 en 8.00, tussen 8.00 en 8.30, tussen 8.30 en 9.00 en tussen 9.00 en 9.30 uur. 

De kosten bedragen 10 euro voor een persoon en 15 euro voor twee personen. “Voor u een heerlijk ontbijt en voor ons een bijdrage om onze projecten te realiseren”, aldus de stichting. Die wordt gevormd door een groep enthousiaste mensen uit Hasselt die al vele jaren contacten heeft in Roemenië. Door middel van diverse projecten willen zij de leefomstandigheden in het Kinderziekenhuis in Ludus en het nabijgelegen dorpje Magyarozd verbeteren.

Enrico Kolk