Afbeelding
Foto: Bas Wilberink

‘Golfje zoekt zee’ in het Van Stolkspark

Algemeen

HASSELT - SCAB houdt morgen een theatervoorstelling in het Van Stolkpark. Dat is een voorstelling voor jonge kinderen met spel en muziek: ‘Golfje zoekt zee’ van theatergroep Krijt uit Zwolle.

“Een vrolijke voorstelling voor kinderen vanaf 3+ en hun ouders en grootouders. Behalve deze voorstelling, die om 14.30 uur begint, is daarnaast nog van alles te doen voor de kinderen: met muziek en spel (met water) kunnen zij zich gaan vermaken”, schrijft SCAB in een persbericht.

“Jacqueline Edeling, muzikante, speelt op de accordeon en de trekharmonica, samen met de kinderen zingt zij liedjes over water. Verder is er onder leiding van Femmie Tuin een knutseltafel, waar bootjes kunnen worden gevouwen, spelletjes met water: bellenblazen, waterballen etcetera. Voor nieuwsgierige kinderen is er een watertafel (van het waterschap) waarmee proefjes gedaan kunnen worden onder leiding van Hans Veldman en Renald van der Werf. Het thema van de activiteiten is dus WATER”, aldus SCAB. 

De toegang in het park voor de voorstelling en de andere activiteiten is gratis. “Voor de kinderen zijn er bankjes, we vragen ouders en grootouders om zelf een stoel of kleedje mee te nemen. Het belooft een mooie zonnige dag te worden: precies goed voor activiteiten in het park.”

Enrico Kolk