Afbeelding

Rookworstenactie voor ‘Gerben tegen Lyme’

Algemeen

GENEMUIDEN - ‘Gerben tegen Lyme’ houdt en rookworstenactie. “Het gevecht tegen Lyme gaat nog steeds verder. De behandelingen in de strijd tegen de ziekte van Lyme worden helaas niet vergoed”, schrijft zijn familie in een persbericht.

“De strijd van Gerben tegen de Lyme, op weg naar een beter leven, moet doorgaan, daarom zijn wij een actie gestart om de forse rekeningen te kunnen blijven betalen: heerlijke rookworsten van Keurslager van de Weg uit Genemuiden.”

De familie geeft ook een kleine update over de gezondheid van Gerben. “Na de trombose en heftige sepsis wat levensbedreigend is geweest, zijn er gelukkig stappen gemaakt. Tijdens de coronaperiode hebben wij als gezin echt in thuis-isolatie geleefd om zijn gezondheid niet op de proef te stellen en de risico’s buiten de deur proberen te houden. De behandelingen en infusen gingen in deze periode gewoon door. Door een goede behandeling vanuit de kliniek zette hij toch weer stappen in de goede richting.”

Toch raakte Gerben besmet met corona. “Daar is hij heel erg ziek van geweest. Tijdens deze periode kon de Lyme zijn gang gaan met als gevolg een enorme terugval in klachten en gezondheid. Eind mei moest Gerben weer naar Duitsland voor twee weken intern in de kliniek, waar hij een zwaar en intens behandelplan heeft moeten ondergaan. Gelukkig zijn er nu weer opbouwende stappen gemaakt door het huidige plan van medicijnen.”

Nieuw plan 

Binnenkort start er weer een nieuw plan met nieuwe infusen. “De dagen zijn dan ook verschillend met ups en downs. Helaas zijn deze rekeningen behoorlijk fors en wordt er van de hele behandeling niets vergoed”, zegt de familie.

Daarom komt er weer een rookworstenactie. “Steunt u deze actie? Heerlijk voor bij de stamppot of straks voor de Biestemerk in de snert, of in de diepvries, bestel ze dan nu: drie stuks voor 10 euro.”

Bestellen

Bestellen kan via Facebook: https://www.facebook.com/gerbentegenlyme, of door te bellen naar 038-3854943 of WhatsApp met 06-31205062. Ophalen kan op zaterdag 8 oktober tussen 14.00 en 16.00 aan Westerkaai 66 in Genemuiden.

Enrico Kolk

Abonneer gratis

op de digitale krant