Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vincent Corjanus treedt op in bibliotheek Hasselt

Algemeen

HASSELT – Poëziepopper Vincent Corjanus treedt op 21 november op in de bibliotheek. De singer-songwriter zocht een jasje voor zijn gedichten, zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre (poëziepop) was geboren. 

Inmiddels draait Corjanus tien jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Hij schreef zeven dichtbundels en maakte de cd ‘Drama & Avontuur’. De gedichten van Vincent waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. 

Het optreden in Hasselt maakt deel uit van een jubileumtour. “Tijdens de jubileumtour blikt de jonge kunstenaar terug op de hoogtepunten. Oude liedjes krijgen een nieuw jasje, vergeten gedichten mogen weer even schitteren. ‘We zijn er nog en wij blijven’ en ‘Nog Lang Niet Dood’; vier het leven, tijdens het nieuwe programma van Vincent Corjanus. Gitarist (en broer) Richard Corjanus zal deze tour meegaan als versterkende gitarist en vocalist. Het optreden start om 20.00 uur”, schrijft de bibliotheek in een persbericht.

“De liedjes van Vincent Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart.” Kijk voor meer informatie en aanmelden op bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda.

Enrico Kolk