Afbeelding
Foto: Bas Wilberink

Mannenkoor en jongerenkoor zingen samen in de Ontmoetingskerk

Algemeen

HASSELT - Het Gereformeerd mannenkoor IJsselmond uit Hasselt geeft samen met Christelijk jongerenkoor Rejoice van Urk een kerstconcert op zaterdagavond 10 december. Dat vindt plaats in de Ontmoetingskerk.

“Prachtig om na een aantal jaren weer een kerstconcert te kunnen en mogen geven”, schrijft het koor in een persbericht. Het mannenkoor bestaat sinds 1993 en staat nu onder leiding van Marinus ten Napel. Het jongerenkoor Rejoice is opgericht in 2013 en staat onder leiding van Jelle Jan Loosman. Beide dirigenten komen van Urk.

“Deze avond worden we muzikaal begeleid door Gerrit Zoer op Piano en Liset Admiraal op panfluit. We brengen bekende en nieuwe kerstliederen ten gehore. In de liederen mogen wij God loven en Hem danken”, aldus het koor, dat ook samen met het publiek wil zingen. Samenzang heeft daarom een voorname plaats in in het programma. “U bent van harte uitgenodigd. Deze keer een concert mét een pauze om zo gelegenheid te geven als koorleden en bezoekers elkaar weer te ontmoeten en te spreken. Dit onder genot van een gratis kopje koffie en thee.”

De avond begint om 20.00 en vanaf 19.30 uur is de zaal open. Aan het einde van het concert is er een collecte ter bestrijding van de kosten. De toegang is gratis.

Enrico Kolk