Afbeelding

Psalmzangavond met Genemuider bovenstem op Urk

Algemeen

URK - In de Schuilplaats wordt op 28 januari een psalmzangavond met Genemuider bovenstem gehouden. De Genemuider organist Erik Eenkhoorn bespeelt het orgel en de opening wordt verzorgd door Jan Loosman.

Van deze avond wordt een cd-opname gemaakt, waarvan de opbrengst bestemd is voor Hart(en)zorg voor Albanië. De van Urk afkomstige Wilma de Vries wordt door de Gereformeerde Zendingsbond (GZB) uitgezonden naar Albanië. Meer informatie over haar uitzending is te vinden op facebook.com/hartenzorgvooralbanie/.

De Hervormde gemeente van Genemuiden is deelgenotengemeente en daarom willen Genemuiden en Urk samen de handen in een slaan. “We hopen dan ook dat Genemuiden zich laat horen op Urk”, aldus de organisatie van de zangavond. “Dit gaat niet alleen uit van de kerkelijke gemeente op Urk, maar we ook hopen dat Genemuiden naar Urk komt, om samen te zingen voor het goede doel.”

De toegang voor deze avond is gratis. Er is een collecte voor bovenstaand doel. Het adres van de kerk is: Almerelaan 88, Urk

De zangavond begint om 19.30 uur.

Enrico Kolk