Afbeelding
Foto: Bas Wilberink

Workshop patiëntenportaal in bibliotheek

Algemeen

HASSELT – De bibliotheek biedt op 9 februari een workshop aan over het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Steeds meer huisartsen maken gebruiken van een patiëntenportaal, zo ook de huisartsen in Hasselt. 

“Hierin staan de medische gegevens van de patiënt. Omdat u toegang heeft tot uw medische dossier kunt u uw huisarts gericht vragen stellen en de regie houden over uw gezondheid. Via het portaal kan u ook afspraken maken, per e-mail vragen stellen aan de dokter (e-consult) en herhaalrecepten aanvragen”, aldus de bibliotheek in een persbericht.

De workshop in de bibliotheek wordt op twee momenten gegeven, een keer van 14.00 tot 15.30 uur en een keer van 18.30 tot 20.00 uur, beide op donderdag 9 februari. “Neem uw eigen laptop of tablet mee, beschikt u hier niet over dan zijn er enkele laptops te leen (voorraad is beperkt)”, schrijft de bieb.

Deelname aan de workshop is gratis en er is plek voor maximaal tien deelnemers. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda of neem rechtstreeks contact op met de bibliotheek via 038-4771716 of hasselt@bibliotheekzwartewaterland.nl.

Enrico Kolk

Abonneer gratis

op de digitale krant