Afbeelding
Foto: Bas Wilberink

Hanzeconcert met Vayne, Hoeve, Stoet, Vos, Van der Steeg en Stereo

Algemeen

HASSELT - In het kader van het Hanzejaar vindt op zaterdag 23 september een Hanzeconcert plaats in de Grote-of Sint Stephanuskerk. “Zet dit concert alvast in de agenda”, roept de organisatie op. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. “Wees er op tijd bij want vol=vol.”

In 2023 wordt een jaar lang het 800 jaar Hanze-verbond gevierd in alle Hanzesteden in Nederland. Ook in Hasselt wordt dit met diverse evenementen gevierd. Een van die evenementen is het Hanzeconcert waaraan Jan Vayne (pianist), Harm Hoeve (organist en dirigent), Adriaan Stoet (violist), Ellen Vos (zang) en Bente van der Steeg (viool en zang) meewerken. Ook het christelijk Genemuider mannenkoor Stereo zingt tijdens de avond.

“Het belooft een bijzonder concert met een zeer gevarieerd programma te worden”, aldus de organisatie. Zowel burgemeester Eddy Bilder als Commissaris van de Koning Andries Heidema wonen het Hanzeconcert in Hasselt bij. Het concert begint om 20.00 uur, de toegangsprijs is 12,50 euro in de voorverkoop. Als er ‘s avonds aan de kerk nog kaarten beschikbaar zijn, kosten die 15 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

De kaartverkoop vindt plaats bij TIP en online kaarten bestellen is mogelijk via ajabrinkman@gmail.com. Meer informatie over het concert is te verkrijgen via 038-8883638.

Enrico Kolk

Abonneer gratis

op de digitale krant