Afbeelding

Inloopspreekuur over het openbaar vervoer

Algemeen

ZWARTSLUIS - OV-ambassadeurs zitten donderdag 16 november weer klaar in de bibliotheek. Zij geven daar van 10.00 tot 11.30 uur uitleg over het reizen met het openbaar vervoer.

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Ze geven tijdens de maandelijkse inloopspreekuren praktische en duidelijke informatie en uitleg. “Zij helpen u graag het gemak van het reizen met de bus en de trein ervaren. De praktijk wijst uit dat mensen veel vragen hebben over het gebruik van het openbaar vervoer en alles wat daarmee te maken heeft. Vragen over de OV-chipkaart, het uitstippelen van een reis, reizen met korting zijn veel voorkomende vragen”, aldus de organisatie.
Wie liever telefonisch contact heeft met een OV-ambassadeur, kan contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten dagelijks klaar om vragen te beantwoorden.
Zij zijn bereikbaar op: 038-3037010 op maandag- tot en met vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Enrico Kolk