Hasselter kerken houden Grote Bijbelquiz

Cultuur

HASSELT - De kerken van Hasselt houden vrijdag 6 november wederom de Grote Bijbelquiz voor alle inwoners van Zwartewaterland. Dit gebeurt in Sportcafé de Prinsenhof aan de Prinsenstraat 24 in Hasselt.

"Afgelopen jaren werd al meerdere keren met groot succes de bijbelkennis van de inwoners van Hasselt getest", aldus de organisatie. "Wie wordt de opvolger van Bert van Eijnsbergen en wordt de Grootste Bijbelkenner van 2015? Johan Meijer en Ciska Zwitser presenteren de avond."

Tijdens de vorige editie gingen ruim honderd deelnemers met elkaar de strijd aan om de eretitel ?Grootste Bijbelkenner van Zwartewaterland'. Dit jaar daagt de organisatie de inwoners van Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis opnieuw uit. Geïnteresseerden kunnen zich als individu of als team van vier tot zes personen opgeven via bijbelquizhasselt@hotmail.com.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar en om 20.00 uur start de quiz. Entree is gratis, maar er staat wel een collectepot waarvan de opbrengst bestemd is voor het Nederlands BijbelGenootschap.